Όροι Χρήσης

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Για το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) η προστασία των προσωπικών δεδομένων έχει πρωταρχική σημασία και αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη σοβαρότητα. Ο σεβασμός προς τα προσωπικά δεδομένα που διαχειριζόμαστε και η διασφάλιση της σωστής επεξεργασίας τους είναι μία από τις προτεραιότητες του Κέντρου μας. 

Για τον λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις που τίθενται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και κυρίως από το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679. 

1.ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το εταιρεία Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) ενεργεί σαν Υπεύθυνος Επεξεργασίας για όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει, καταχωρεί, οργανώνει, διαρθρώνει, αποθηκεύει, μεταβάλλει, ανακτά, υποβάλλει σε επεξεργασία, διαβιβάζει, περιορίζει ή διαγράφει.

Εταιρεία: Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) 

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 64, 10564 Αθήνα

Τηλέφωνο: 2105238373

Για τα θέματα που αφορούν την επεξεργασία και γενικότερα τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Κέντρου στο email: dpo@kefim.org .   

2.ΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών όπως η ενημέρωση για το έργο μας, τις δημοσιεύσεις μας, τις εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά μας προγραμμάτα.

Για την παροχή των υπηρεσιών αυτών στα μέλη του, το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) συλλέγει και επεξεργάζεται τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

  1. Αναγνωριστικά Δεδομένα ταυτότητας: μελών: ονοματεπώνυμο, φύλο
  2. Στοιχεία Επικοινωνίας: διεύθυνση κατοικίας, κινητό τηλέφωνο
  3. Οικονομικά Δεδομένα: τραπεζικοί λογαριασμοί

Στους χώρους του Κέντρου λειτουργεί για λόγους ασφάλειας φυσικών προσώπων και αγαθών κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, μέσω του οποίου καταγράφονται εικόνες μελών, επισκεπτών και εργαζομένων στους δημόσιους χώρους των εγκαταστάσεών μας. Η καταγραφή γίνεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. 

3.ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όλα τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και υπόκεινται σε επεξεργασία με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών ενημέρωσης για το έργο μας, τις δημοσιεύσεις μας, τις εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά μας προγραμμάτα. Κάποια δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν και για σκοπούς ενημέρωσης και εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ), πάντα μετά από σχετική συγκατάθεση.  

Νομικές βάσεις επεξεργασίας των δεδομένων μπορεί να είναι κατά περίπτωση: 

  1. Η εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) και των μελών του, προκειμένου να λάβουν τις υπηρεσίες του. 
  2. Η συμμόρφωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) με έννομες και κανονιστικές υποχρεώσεις του, που προκύπτουν από τα ισχύον νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Κέντρου. 
  3. Η προώθηση, διαφύλαξη και προστασία των έννομων συμφερόντων τόσο του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ), όσο και των μελών του, στην περίπτωση που χρειαστεί να υποστηρίξουμε νόμιμες αξιώσεις ή να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και συμφέροντά μας ενώπιον των δικαστηρίων. Ως έννομα συμφέροντα μεταξύ άλλων νοούνται η ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο, καθώς και η απρόσκοπτη και συνεχώς βελτιούμενη λειτουργία του. 
  4. Η συγκατάθεση που μπορεί να μας παρέχεται προκειμένου να λαμβάνουν τα μέλη μας (υπάρχοντα ή δυνητικά) ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ), τις επιχειρηματικές δράσεις και δραστηριότητές του κλπ. 

4.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν καταρχήν οι εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ), στα πλαίσια εκτέλεσης των καθηκόντων τους από τη θέση εργασίας τους.

Τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να διαβιβαστούν σε τρίτους συνεργάτες του Κέντρου, όπως ενδεικτικά σε συνεργαζόμενο λογιστή, σε εμπορικές συνεργαζόμενες εταιρείες, πάντα υπό τον όρο τήρησης εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας σε κάθε περίπτωση. 

Επιπλέον, τα δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν –όπως επιβάλλεται ή/και επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία–σε κρατικές αρχές ή δημόσιους φορείς, προκειμένου να συμμορφωθεί το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ)  με έννομες (νομοθετικές, κανονιστικές, δικαστικές αποφάσεις) ή συμβατικές υποχρεώσεις της.  

5.ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Καταρχήν αποθηκεύουμε τα δεδομένα τουλάχιστον για όσο χρόνο απαιτείται για να εκπληρωθούν οι σκοποί επεξεργασίας  για τους οποίους συλλέχθηκαν.

Τέλος, τηρούμε τα δεδομένα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται από το νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει την επιχειρηματική λειτουργία του Κέντρου.

Αν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τηρούνται μέχρι να ανακληθεί η συγκατάθεση αυτή. Διευκρινίζεται ότι η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν την ανάκλησή της. 

Σε κάθε περίπτωση το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ)  εφαρμόζει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εξασφαλίζει την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται και μεριμνά συνεχώς για την αποτροπή κάθε μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα αυτά. 

6.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ

Αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα: 

  • Δικαίωμα πρόσβασης 

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε ποια δεδομένα σας τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, για ποιο λόγο και άλλες συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με αυτά, καθώς και να μας ζητήσετε αντίγραφό τους.

  • Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, τροποποίηση και συμπλήρωση των προσωπικών δεδομένων σας.

  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»)

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας όταν αυτά τίθενται σε επεξεργασία μετά τη σχετική συγκατάθεσή σας. Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία βασίζεται σε άλλη νομική βάση (όπως ενδεικτικά στην εκτέλεση σύμβασης, σε έννομη υποχρέωση ή στην προστασία έννομων συμφερόντων του Κέντρου κλπ.) το δικαίωμά σας αυτό μπορεί να υπόκειται σε περιορισμούς ή να μην υφίσταται.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας

  • όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους και μέχρι να γίνει η σχετική επαλήθευση
  • εναλλακτικά, αντί για τη διαγραφή τους
  • όταν δεν μας είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους τα συλλέξαμε, είναι όμως απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων από εσάς
  • όταν έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία τους και μέχρι να επαληθευτεί ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία αυτή από το Κέντρο.
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας όταν αυτή γίνεται με βάση έννομο συμφέρον, καθώς και για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης προφίλ. Το δικαίωμά σας στην εναντίωση στην επεξεργασία συμπεριλαμβάνει την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και την κατάρτιση προφίλ.

  • Δικαίωμα στη φορητότητα 

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα σας σε μορφή που σας επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτά, τη χρήση και επεξεργασία τους με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επιπλέον, για τα δεδομένα σας που επεξεργαζόμαστε με αυτοματοποιημένα μέσα και με βάση τη συγκατάθεσή σας ή για την εκτέλεση σύμβασης, μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε απευθείας σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό. 

  • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Αν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν την ανάκλησή της.

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας και για οποιαδήποτε ερώτημα, παράπονο ή άλλη ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: dpo@kefim.org .  

7.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΑΠΔΠΧ)

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) σχετικά με θέματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική Cookies

Ισχύει από 26/02/2021

Εισαγωγή 

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες στον Ιστοχώρο https://www.kefim.org/Ιστοχώρος»), για να συλλέξουμε πληροφορίες που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. 

Στη συγκεκριμένη Πολιτική Cookies, αναφερόμαστε σε αυτές τις τεχνολογίες, οι οποίες περιλαμβάνουν cookies, pixels και gifs, από κοινού «Cookies». Η παρούσα πολιτική εξηγεί τα διαφορετικών ειδών cookies που χρησιμοποιούνται στον Ιστοχώρο και τον τρόπο ελέγχου τους. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για Cookies οποτεδήποτε. Να ελέγχετε στην κορυφή της παρούσας σελίδας για να δείτε από πότε ισχύει η παρούσα Πολιτική Cookies. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη Πολιτική Cookies καταστεί διαθέσιμη στον Ιστοχώρο. Συναινώντας στην χρήση των Cookies μπορείτε να απολαύσετε πληρέστερα την περιήγηση στον Ιστοχώρο. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα πολιτική σας βοηθά να κατανοήσετε και να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, σχετικά με την χρήση από μέρους μας των cookies. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω απορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: dpo@kefim.gr.

Τι είναι τα Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας, στο tablet σας, στο κινητό σας  και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε στον Ιστοχώρο https://www.kefim.org/. Χρησιμοποιούνται ευρέως προκειμένου να κάνουν τις ιστοσελίδες να λειτουργούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Μπορούν να το κάνουν αυτό, επειδή οι ιστοσελίδες μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν τα αρχεία αυτά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σας αναγνωρίζουν και να θυμούνται σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες θα καθιστούν τη χρήση του διαδικτύου πιο εύκολη για εσάς (π.χ. απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις του χρήστη).

Τι είδους Cookies χρησιμοποιούμε

Σας παραθέτουμε μια λίστα με διαφορετικών ειδών Cookies που μπορεί να χρησιμοποιούμε στον Ιστοχώρο.

Ουσιώδη Cookies. Αυτά τα Cookies είναι σημαντικά για την ιστοσελίδα μας, ώστε να σας δίνουμε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε αυτήν και να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές της. Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα Cookies, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες και η ιστοσελίδα μας δε θα λειτουργεί τόσο ομαλά για εσάς όσο θα επιθυμούσαμε. 

Ουσιώδη Cookies στον παρόντα Ιστοχώρο μπορεί να περιλαμβάνουν

CookieΠεριγραφήDomain
_cfduidhttps://www.kefim.org/
wp-wpml_current_languagehttps://www.kefim.org/

Cookies Απόδοσης. Τα Cookies απόδοσης τα οποία μερικές φορές αποκαλούνται Cookies ανάλυσης (analytics), συλλέγουν πληροφορίες που αφορούν στη χρήση του συγκεκριμένου Ιστοχώρου από εσάς και μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας του. Για παράδειγμα, τα Cookies απόδοσης μας δείχνουν ποιες είναι πιο συχνά επισκέψιμες σελίδες στην ιστοσελίδα, μας επιτρέπει να βλέπουμε τα συνολικά μοντέλα χρήσης στον Ιστοχώρο, μας βοηθά να καταγράφουμε οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίζετε με τον Ιστοχώρο. 

Cookies Απόδοσης στον παρόντα Ιστοχώρο μπορεί να περιλαμβάνουν

CookieΠεριγραφήDomain
_gaThis cookie name is asssociated with Google Universal Analytics – which is a significant update to Google’s more commonly used analytics service. This cookie is used to distinguish unique users by assigning a randomly generated number as a client identifier. It is included in each page request in a site and used to calculate visitor, session and campaign data for the sites analytics reports. By default it is set to expire after 2 years, although this is customisable by website owners.https://www.kefim.org/
_gat_UA-*This is a pattern type cookie set by Google Analytics, where the pattern element on the name contains the unique identity number of the account or website it relates to. It is a variation of the _gat cookie which is used to limit the amount of data recorded by Google on high traffic volume websites.https://www.kefim.org/
_gidThis cookie name is asssociated with Google Universal Analytics. It appears to store and update a unique value for each page visited.https://www.kefim.org/

Cookies Λειτουργικότητας. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιούμε Cookies λειτουργικότητας. Τα Cookies Λειτουργικότητας μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε στον Ιστοχώρο μας και να παρέχουμε πιο εμπλουτισμένες/ ενισχυμένες και πιο εξατομικευμένες/α λειτουργίες/ χαρακτηριστικά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μας βοηθούν να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας στον Ιστοχώρο μας. 

Cookies Λειτουργικότητας στον παρόντα Ιστοχώρο μπορεί να περιλαμβάνουν

CookieΠεριγραφήDomain
ct-ultimate-gdpr-cookieThis cookie remembers if the visitor has accepted / closed the popup cookie window.https://www.kefim.org/
ct-ultimate-gdpr-cookie-levelThis cookie remembers the user’s preferences about cookies.https://www.kefim.org/

Flash Cookies. Μπορεί, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, να χρησιμοποιούμε τον AdobeFlash Player προκειμένου να προβάλουμε συγκεκριμένο περιεχόμενο, όπως video clips ή animation. Για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη, Τοπικά Κοινά Αντικείμενα (Local Shared Objects) (ευρέως γνωστά ως «Flash Cookies») χρησιμοποιούνται για την παροχή λειτουργιών όπως η απομνημόνευση των ρυθμίσεών σας και προτιμήσεων. Τα Flash Cookies αποθηκεύονται στη συσκευή σας, αλλά διαχειρίζονται μέσω μιας διεπαφής (interface) διαφορετικής από αυτήν που παρέχεται από το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα Flash Cookies σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης, με τον ίδιο τρόπο που θα διαχειριζόσασταν τα Cookies. Αντιθέτως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία διαχείρισης του προγράμματος Flash, απευθείας από την ιστοσελίδα του Adobe. Η ιστοσελίδα Adobe παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πως να διαγράψετε ή απενεργοποιήσετε τα Flash Cookies – δείτε http://www.adobe.com/security/flashplayer για περαιτέρω πληροφορίες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα Flash Cookies για τον παρόντα Ιστοχώρο, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως σε περιεχόμενα βίντεο ή σε υπηρεσίες στις οποίες απαιτείται η υπογραφή σας.

Στοχευμένα ή Διαφημιστικά Cookies. Εμείς καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας, μπορεί να χρησιμοποιούμε Στοχευμένα ή Διαφημιστικά Cookies, με σκοπό την προβολή διαφημίσεων που πιστεύουμε ότι σχετίζονται περισσότερο με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιούμε στοχευμένα ή διαφημιστικά Cookies, ώστε να περιορίσουμε τη συχνότητα που βλέπετε την ίδια διαφήμιση στον Ιστοχώρο μας και να μας βοηθήσουν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών ενεργειών. Αυτά τα Cookies θυμούνται τι έχετε κοιτάξει στον Ιστοχώρο μας και μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες αυτές, με άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στοχευμένα και τα διαφημιστικά Cookies και τον τρόπο αποχώρησής σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices ή www.allaboutcookies.org/managecookies/index.html 

Στοχευμένα ή Διαφημιστικά Cookies στον παρόντα Ιστοχώρο μπορεί να περιλαμβάνουν {συμπληρώνεται με την καθοδήγηση της εταιρείας ανάπτυξης του Ιστοχώρου, ο κάτωθι πίνακας}:

CookieΠεριγραφήDomain
_unamThis third party cookie is used by the ShareThis service and allow you to use the Share buttons on each page across various social networks such as Twitter, Facebook etc. The “_unam” cookie monitors web pages viewed, navigation and time spent on each page. The ShareThis service only personally identifies you if you have separately signed up with ShareThis and given them your consent.https://www.kefim.org/
_gcl_auUsed by Google AdSense for experimenting with advertisement efficiency across websites using their serviceshttps://www.kefim.org/
_fbpUsed by Facebook to deliver a range of promotional products such as real-time offers by third-party advertisershttps://www.kefim.org/

Τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν Cookies στον Iστοχώρο μας

Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να συνεργαζόμαστε με τρίτα μέρη, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες στον Ιστοχώρο μας. Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στον Ιστοχώρο μας και/ή στις διαφημίσεις τις οποίες έχετε επιλέξει. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν από αυτούς, ώστε να παρέχουν διαφημίσεις που πιστεύουν ότι μπορεί πολύ πιθανόν να άπτονται του ενδιαφέροντός σας, με βάση το περιεχόμενο που έχετε δει. Οι διαφημιστές τρίτων μερών μπορεί να χρησιμοποιήσουν επίσης τις πληροφορίες αυτές, για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies και για να απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε Cookies τρίτων μερών, παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του αντίστοιχου τρίτου μέρους. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον έλεγχο των Cookies στο τμήμα κατωτέρω.

Πώς μπορείτε να ελέγχετε τα Cookies

Μπορείτε να μην επιτρέψετε ή να αρνηθείτε την αποδοχή των Cookies από τον παρόντα Ιστοχώρο οποιαδήποτε στιγμή είτε μη ενεργοποιώντας τη σχετική ρύθμιση στον περιηγητή σας, ή ενεργοποιώντας τη ρύθμιση στον περιηγητή σας, που σας επιτρέπει να τα απορρίψετε. 

Μπορείτε να αρνηθείτε την αποδοχή των Flash Cookies από τον παρόντα Ιστοχώρο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Adobe Flash στην ιστοσελίδα www.adobe.com/security/flashplayer . Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να απενεργοποιήσετε τα Cookies, αν τα έχετε ενεργοποιήσει, μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του παρόχου στον περιηγητή διαδικτύου, μέσω του παραθύρου βοήθειας. 

Μπορεί να θέλετε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html για πληροφορίες σχετικά με τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους περιηγητές. 

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι εάν τα Cookies δεν ενεργοποιηθούν ή απενεργοποιηθούν, είναι πιθανόν όλες οι λειτουργίες του Ιστοχώρου να μην λειτουργούν σύμφωνα με τον τρόπο που προορίζονται.